Easter Joke Duration (24 Hour) Code Breaker



To find the punch line to the Easter joke, work out the duration of time for each question. Next, use the grid to find the letter that corresponds with each answer and write it in the egg. Then crack the code. The first one is done for you.

Question: What do you get if you cross a bee with a rabbit?

1.	14:32	to	17:05	=

= 2hr 33m



7. 10:16 to 10:47 =

()
	/

8. 13:11 to 15:40 = _____



9. 01:55 to 03:00 =



10. 23:35 to 00:40 = ____

11. 17:25 to 21:45 = _____

An	ıswer	1hr 5m	31m	1hr 40m	4hr 20m	2hr 33m	1hr 13m	2hr 29m	5hr 30m
Le	etter	N	В	0	Y	А	E	U	Н

Answer:

Easter Joke Duration (24 Hour) Code Breaker **Answers**

Question: What do you get if you cross a bee with a rabbit?

1. 14:32 to 17:05 = 2hr 33m

A

7. 10:16 to 10:47 = **31m**

2. 06:15 to 11:45 = **5hr 30m**

H

8. 13:11 to 15:40 = **2hr 29m**



3. 12:20 to 14:00 = **1hr 40m**



9. 01:55 to 03:00 = 1hr 5m



4. 19:10 to 20:15 = **1hr 5m**



10. 23:35 to 00:40 = 1hr 5m



5. 09:51 to 11:04 = **1hr 13m**



11. 17:25 to 21:45 = **4hr 20m**



6. 16:22 to 20:42 = **4hr 20m**



Answer	1hr 5m	31m	1hr 40m	4hr 20m	2hr 33m	1hr 13m	2hr 29m	5hr 30m
Letter	N	В	0	Y	А	E	U	Н

Answer:



